PROJEKTET TONA

Air Albania

TEG

QSUT

Kompleksi Kika

AIR ALBANIA

Emri i projektit: “Ndërtimi i sistemit të akses-kontrollit të tifozerisë dhe menaxhimit të qendërzuar të sistemit të parkimit” 

Vendi : Air Albania Stadium 

Viti i instalimit : 2019 

Ulëse tifozësh : 22,000 

Vende parkimi : +200 

Kërkesat: Ndërtimi i një sistemi që do të menaxhojë hyrjen e tifozerisë në ambjentet e stadiumit brenda kohës së kërkuar nga certifikimet e UEFA për ndeshje ndërkombëtare. Ndërtimi i një sistemi parkimi për menaxhimin e qendërzuar të hyrje-daljeve në parkim, si edhe ndriçimi LED për gjetjen në kohën më të shpejtë të mundshme të vendit të lirë të parkimit. 

Zgjidhjet e ofruara: Sistem akses-kontrolli i ofruar nga Zucchetti Group; Pajisje për sigurinë fizike ofruar nga Gunnebo; Zgjidhja për menaxhimin e vendeve të lira të parkimit ofruar nga Circontrol. Pajisjet analitike: 27 Full Height Turnstiles, Software Access Control, Parking Guidance System për 222 vende parkimi, Scada Software për menaxhimin e vendeve të lira/të zena të parkimit, Software për menaxhimin e parkimit Parking.Logic, 4 x Lite.Gate, 4 x Folding Arm Barriers, Kamera LPR.

QSUT

Emri i projektit: “Ndërtimi i sistemit të parkimit në ambjentet e QSUT” 

Vendi: QSUT, Tiranë

Viti i instalimit: 2019

Vende parkimi: +500

Kërkesat: Ndërtimi i sistemit të menaxhimit të të 3-ja hyrje-daljeve dhe arkëtimit të pagesave për ambjentin e parkimit në QSUT me anë të një menaxhimi të qendërzuar. Menaxhim i karikimit të mjeteve elektrike. Sistem për detektimin e targave të automjeteve në hyrje/dalje të parkimit. 

Zgjidhjet e ofruara: Sistemi i parkimit ofruar nga Skidata; 

Pajisjet analitike: 3 x Power.Gate, 3 x Lite.Gate, 6 x Barrier.Gate, 3 x POS, 1 x Karikues elektrik, Kamera LPR, Software qendror për menaxhimin e parkimit.

TEG

Emri i projektit: “Menaxhimi i parkimit në qendrën tregëtare TEG” 

Vendi: TEG Viti i instalimit: 2023 (në proces) 

Vende parkimi: +1,000 

Kërkesat: Ndërtimi i sistemit të menaxhimit të hyrje-daljeve dhe arkëtimit të pagesave për ambjentin e parkimit në qendrën tregëtare TEG. Ndriçimi LED për gjetjen në kohën më të shpejtë të mundshme të vendit të lirë të parkimit. Krijimi i mundësisë për kryerjen e pagesave të parkimit në makineri automatike pagesash. 

Zgjidhjet e ofruara: Sistemi i parkimit ofruar nga Skidata; Zgjidhja për menaxhimin e vendeve të lira të parkimit ofruar nga Circontrol.

Pajisjet analitike: 2 x Power.Gate, 2 x Lite.Gate, 4 x Barrier.Gate, 2 x POS, 4 x makineri për pranimin e pagesave në mënyrë automatike, Kamera LPR, Karikues për makinat elektrike të integruar plotësisht me sistemin e parkimit, Software qendror për menaxhimin e parkimit, Parking Guidance System për 1,000 vende parkimi, Scada Software për menaxhimin e vendeve të lira/të zëna të parkimit.

KOMPLEKSI KIKA

Emri i projektit: “Menaxhim i qendërzuar i 4 ambjenteve të parkimit në rezidencat KIKA” 

Vendi: Komplekset KIKA, Tiranë

Viti i instalimit: 2018

Vende parkimi: +2,500

Kërkesat: Ndërtimi i sistemit për menaxhimin e qendërzuar të 4 ambjenteve të parkimit të komplekseve KIKA. Sistem kamera LPR për detektimin e targave dhe aksesin nëpërmjet targave të automjeteve në hyrje/dalje të parkimeve. 

Zgjidhjet e ofruara: Sistemi i parkimit ofruar nga Skidata. 

Pajisjet analitike: 8 x Lite.Gate, 8 x Barrier.Gate, 4 x POS, Kamera LPR.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?