Transformimi i ideve në realitet

Partnerët tanë, forca jonë

SKIDATA

Sisteme të automatizuara parkimi Sistemi i parkimit Skidata, falë softuerit modular përmbush nevojat tuaja duke filluar nga ambjentet e vogla të parkimit, deri në projekte komplekse dhe të mëdha. Sistemet Skidata ofrojnë siguri, transparencë dhe komoditet për përdoruesin.

CIRCONTROL

Karikues për automjete elektrike Gama e produkteve të kompanisë lider Circontrol për karikiminin e automjeteve elektrike është e gjerë dhe ofron zgjidhje karikimi në AC dhe DC, pra karikues normal dhe karikues të shpejtë. Sinjalistika në ambjentet e mbyllura të parkimit Me anë të sistemit “Parking Guidance System” ju ulni trafikun në ambjentin e parkimit dhe siguroni që klientët tuaj gjejnë vendin e lirë të parkimit në kohën më të shkurtër të mundshme, duke krijuar kështu komoditet dhe një ambjent modern parkimi.

GUNNEBO

Për një ambjent të sigurtë, pajisjet Gunnebo janë zgjidhja e duhur.

GYMGEST

Program për menaxhimin e qendrave multifunksionale Programi ”Gymgest” është një softuer modular që mundëson menaxhimin e palestrave, pishinave, por edhe qendrave multifunksionale dhe komplekse për nga numri i shërbimeve të ofruara.

Zuccheti Group

Sistem akses-kontroll dhe menaxhim i kohës së punës Sistemet e akses-kontrollit plotësojnë nevojën tuaj për siguri në ambjentet e biznesit tuaj, kontroll të plotë mbi hyrje-daljet, dhe menaxhim të kohës së punës për stafin.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?